Zoek & boek

Novasol

  • Gastvrije Noorse cultuur
  • Magische fjordenlandschappen
  • Noorderlichtspektakel
  • Avontuurlijke outdoor-activiteiten

Met Novasol naar Noorwegen

Het klinkt zo vrij en avontuurlijk, het zelf plannen van je reis. Maar soms kan je – om het vakantiegevoel kracht bij te zetten – ook wel een helpende hand gebruiken. Door met een reisorganisatie naar of door Noorwegen te reizen zorg je ervoor dat je van in ieder geval een deel van de taken die een vakantie met zich meebrengt wordt ontheven. Bijvoorbeeld het regelen van een vakantiewoning. Eén van de bedrijven die wat dat betreft een zeer goed trackrecord heeft in Noorwegen is Novasol.

Novasol vakantiehuizen noorwegen
Wie is novasol

Wie is Novasol

Novasol is één van de meest gevestigde aanbieders van vakantiehuizen ter wereld. Met meer dan 50 jaar ervaring en lokale vestigingen in bijna ieder Noord/West Europees land biedt de organisatie een schat aan ervaring wanneer het op vakantiehuizen aankomt en ben je bovendien verzekerd van de service die je kan verwachten van een robuuste reisbegeleider. Het aanbod van Novasol in Noorwegen is zeer divers. Stadse globetrotters kunnen er een penthouse vinden en echte bosfanaten zullen niet lang hoeven zoeken naar een idyllisch houten hutje.

Novasol heeft daarbij al zoveel klanten gehad, dat de reviews van de vakantiehuizen in Noorwegen altijd up to date zijn. Verder zorgt Novasol ook voor een eigen kwaliteitscheck. De verhuurders van Novasol worden goed gecontroleerd en Novasol biedt alle klanten een gratis security package aan. En hadden we al gezegd dat Novasol bijna altijd de beste prijs voor vakantiehuizen biedt? Ook in Noorwegen?

De vakantiehuizen van Novasol

Met Novasol in Noorwegen ben je vrij om te gaan en te staan waar je wil. Met een aanbod van ruim 1400 vakantiehuizen is er enorm veel te kiezen. De manier waarop de website van Novasol is opgezet zal je helpen om wel een keuze te kunnen maken. Je kan direct zien of het een huis, appartement of bijzondere vorm van accommodatie betreft, hoe groot de woning is, hoeveel personen er welkom zijn, hoeveel slaapkamers en badkamers er zijn en of er huisdieren kunnen verblijven. Ook worden alle faciliteiten die de huizen bieden overzichtelijk onder elkaar opgesomd. Benieuwd voor wat voor soort vakantieverblijven dit geldt? Denk bijvoorbeeld aan:

Waar je in ieder geval zeker van kan zijn is dat je met Novasol altijd een geschikt vakantiehuis kan vinden. Door het uitgebreide aanbod en de goed bereikbare klantenservice val je niet buiten de boot voor je volgende vakantie en kan je een woning in Noorwegen vinden die bij heel je gezin in de smaak zal vallen. Of je nu voor zwemmen, vissen, zeilen, walvissen spotten, wandelen, skiën, mountainbiken, cultuursnuiven, cityhoppen, shoppen of langlaufen gaat, je weet zeker dat jullie in een warm en behaaglijk huis thuis zullen komen. Meer weten over het aanbod van Novasol? Kijk dan direct op hun website. Geïnteresseerd in andere vakantiehuizen in Noorwegen? Lees dan dit artikel.

Meer weten over Noorwegen?

Mirthe helpt je verder

Hulp nodig bij het maken van je reisroute voor je rondreis door Noorwegen of op zoek naar een geschikte accommodatie voor je stedentrip? Wil je meer weten over de voorwaarden van een huurauto of de lokale pareltjes ontdekken? Of wil je gewoon weten waar en wanneer je in Noorwegen moet zijn voor het Noorderlicht?

Mirthe Noorwegen expert
  • Gastvrije Noorse cultuur
  • Magische fjordenlandschappen
  • Noorderlichtspektakel
  • Avontuurlijke outdoor-activiteiten

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Noorwegen voor je…