Archieven

Categorieën

  • Geen categorieën

KRAS Noorwegen reizen nu bij TUI

Ben je op zoek naar een iconische reis van KRAS naar Noorwegen? Dan zul je tegenwoordig een kijkje moeten nemen op de website van TUI.

Het bedrijf KRAS was al in 1999 overgenomen door het Duitse bedrijf TUI, maar door de financiële klappen van de corona-maatregelen heeft TUI de merknaam KRAS eind 2020 volledig laten vallen. Arjen Kers, de baas van TUI, gaf aan het verschrikkelijk te vinden KRAS vlak voor zijn honderdjarig bestaan van de markt te moeten halen. KRAS was één van de eerste bedrijven in Nederland dat zich richtte op toerisme naar het buitenland.

KRAS is opgericht in 1922 door Johan KRAS en was oorspronkelijk eigenlijk een openbare vervoer lijn met paard en wagen tussen Ammerzoden en ’s Hertogenbosch. Pas eind jaren veertig begon het bedrijf zich te specialiseren in daguitstapjes om in de tweede helft van de jaren zestig de stap naar meerdaagse touringcar reizen te zetten.

Kun je nog KRAS reizen naar Noorwegen maken?

Hoewel de naam KRAS dus niet meer bestaat, kun je nog steeds dezelfde prachtige en goed verzorgde rondreizen naar Noorwegen maken. Alleen boek je die nu onder de naam TUI.

Heb je al een boeking gemaakt bij KRAS met een vertrek voor 1 april 2021? Dan kun je al je gegevens over deze boeking nog terugvinden in de mijn KRAS omgeving. Voor reizen die vertrekken na 1 april 2021, maar al wel geboekt zijn bij KRAS zul je binnenkort bericht over krijgen van de klantenservice van TUI om deze om te zetten van KRAS Noorwegen naar TUI Noorwegen.

Het is de bedoeling van TUI om al het aanbod van KRAS gewoon te blijven aanbieden. Mocht je jouw favoriete reis van KRAS plots niet meer vinden dan kan dit simpelweg zijn omdat hij nog niet is overgezet naar de TUI website. Neem dan snel contact op met de klantenservice om ze van jouw wensen op de hoogte te stellen.

KRAS busreizen Noorwegen

Busreizen van KRAS naar Noorwegen kun je dus ook nog steeds maken. Alleen boek je ze nu bij TUI. Kijk voor meer informatie op de website van TUI.

KRAS cruise Noorwegen

Ook de iconische KRAS cruises naar Noorwegen blijft TUI nog steeds aanbieden. Kijk voor meer informatie hier op de website van TUI.

KRAS postboot Noorwegen

Met de postboot Hurtigruten Noorwegen ontdekken staat voor veel mensen op hun verlanglijstje. Deze reis wordt door TUI (nog) niet aangeboden. Hoewel je wel de keuze hebt uit 8 verschillende cruises langs de Noorse fjorden, maar dus niet met de Hurtigruten postboot

Meer lezen?
Reisorganisaties
Zuid Noorwegen
4 prachtige Fly Drive vakanties Noorwegen