Zoek & boek

Buro Scanbrit

 • Gastvrije Noorse cultuur
 • Magische fjordenlandschappen
 • Noorderlichtspektakel
 • Avontuurlijke outdoor-activiteiten

Met Buro Scanbrit naar Noorwegen

Met Buro Scanbrit reis je zonder zorgen, avontuurlijk en duurzaam naar en door Noorwegen. Of je nu wil doordringen tot diep in de poolcirkel, wil zwemmen, wintersporten, adembenemende uitzichten wil zien, hikes wil maken of de moderne Noorse Steden wil verkennen Buro Scanbrit neemt je mee uit. Benieuwd welke vakanties Buro Scanbrit aanbiedt? Lees snel verder. 

Buro Scanbrit Reizen Noorwegen
Buro Scanbrit accommodaties

Wie is Buro Scanbrit?

Buro Scanbrit is al decennia lang een reisorganisatie met een bijzondere passie voor Noorwesteuropa. Het is een fantastische partij om mee in (of over) zee te gaan wanneer je volgende vakantiebestemming in Scandinavië, of meer in het bijzonder in Noorwegen, ligt. Buro Scanbrit heeft door haar ervaring van meer dan 50 jaar niet alleen een neus voor de beste locaties en de meest bijzondere activtiteiten, maar voelt zich ook zeer verbonden met de landen waar zij haar reizen aanbiedt. Ze probeert daarom om haar steentje bij te dragen aan een meer duurzame reisbranche. Iedere reis naar Noorwegen wordt daarom qua CO2 gecompenseerd.

Rondreis boeken bij Buro Scanbrit

Bij Buro Scanbrit kies je niet voor óf een busrit, óf een vliegvakantie, óf een vakantiehuis. Je kan je volledige rondreis door Noorwegen zelf samenstellen. Dit kan je doen door meerdere accommodaties met elkaar te combineren, of door gebruik te maken van de (deel)pakketten die Buro Scanbrit aanbiedt. Deze pakketten variëren van samenstelling zodat iedereen een vakantie naar Noorwegen kan vinden die bij hem of haar past. Je kan kiezen voor alleen het boeken van een huisje of kampeerhut, voor een excursievakantie inclusief vlucht en hotel, voor een wintersportreis met volpension, voor een uitgestippelde autorondreis inclusief overnachtingen of voor een laagdrempelig verblijf in meerdere hotels. Kortom: met Buro Scanbrit mix en match je net zo lang tot je jouw ideale reis door Noorwegen gevonden hebt. 

Buro Scanbrit Noorwegen rondreis

De reizen van Buro Scanbrit

Als gezegd bestaat er bij Buro Scanbrit niet een vaste formule voor je vakantie. Het is niet alleen fly and drive of alleen een busreis of alleen een volledig verzorgde ronde door Noorwegen. Je kan dus net zo lang zoeken tot je de ideale samenstelling hebt gevonden voor jou en je gezin. Voor wat inspiratie wijzen we je alvast op de volgende pakketten die je bij Buro Scanbrit kan boeken in Noorwegen:

 • Winter Adventure Saariselkä; 8-daagse wintervakantie met verblijf in vakantiewoning of appartement inclusief vlucht;
 • Maarit: 17-daagse autorondreis langs diverse accommodaties inclusief overtocht  en veel ruimte voor eigen invulling;
 • Jonas; 22- of 26-daagse autorondreis langs hotels in Zweden, Noorwegen en Finland;
 • Winter Adventure Lofoten; 8-daagse wintervakantie inclusief vlucht, autohuur en verblijf;
 • Myrkdalen Mountain Resort; verschillend aantal verblijfsdagen in luxevakantiepark voor grote families;
 • Nore; 13-of 14-daagse autorondreis langs appartementen, mogelijkheid tot combineren van Noorwegen en Zweden
 • Hurtigruten Bergen-Kirkenes; 7-daagse zeereis door Noorwegen, ook te combineren met andere pakketten en ideaal voor singles; of
 • Dagny; 22-daagse autorondreis langs hotels waarbij je 11 van de 18 Nasjonal Turistveger (scenic routes) volgt.

De keuze is reuze want bij Buro Scanbrit kan je naast bovenstaande pakketten, nog meer dan tweehonderd andere pakketten boeken. Daarnaast zijn vrijwel alle reizen dus aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wil je dus skiën combineren met Oslo, een tocht met de Hurtigruten laten volgen op een bezoek aan de Lofoten, het Noorderlicht zien, maar ook relaxt in Zuid-Noorwegen verblijven, met de kinderen in een ruim vakantiehuis vertoeven of eindeloos wandelen door de Noorse natuur met een verblijf in hutten? Dan kunt u ook bij Buro Scanbrit terecht. Meer weten? Via de website van Buro Scanbrit kan je je inschrijven voor presentaties, een nieuwsbrief en brochures. Liever zelf aan de slag met een rondreis? Lees dan dit artikel over rondreizen door Noorwegen.

Meer weten over Noorwegen?

Mirthe helpt je verder

Hulp nodig bij het maken van je reisroute voor je rondreis door Noorwegen of op zoek naar een geschikte accommodatie voor je stedentrip? Wil je meer weten over de voorwaarden van een huurauto of de lokale pareltjes ontdekken? Of wil je gewoon weten waar en wanneer je in Noorwegen moet zijn voor het Noorderlicht?

Mirthe Noorwegen expert
 • Gastvrije Noorse cultuur
 • Magische fjordenlandschappen
 • Noorderlichtspektakel
 • Avontuurlijke outdoor-activiteiten

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Noorwegen voor je…